Managed hosting door True

Bull en NetApp openen storage solution center

 

Bull en NetApp hebben een nieuw internationaal storage solution center geopend in Bull's Customer Briefing Center (CBC) in Grenoble in de Franse Alpen. De faciliteit maakt gebruik van NetApp's storage-technologieën en Bull's storage-expertise.

Het StoreWay NetApp Solution Center toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van storage-oplossingen via end-to-end storage-infrastructuren die applicatie-, server- en storage-componenten integreren. Het centrum speelt in op de behoeften van organisaties om kosten te verlagen, risico's te managen en service levels te verbeteren met behoud van operationele flexibiliteit.

De StoreWay-activiteit is onderdeel van Bull's nieuw opgerichte Enterprise Server en Storage Group met een focus op virtualisatie-technologieën, waaronder VMware en Citrix. Zo richt het Solution Center zich op geïntegreerde zakelijke computing-infrastructuren voor het gevirtualiseerde datacenter.

Door middel van technologiebriefings, workshops en live demonstraties richt het StoreWay NetApp Solution Center zich op de grote storage-uitdagingen die organisaties vandaag de dag tegenkomen met betrekking tot desktopvirtualisatie, databack-up in gevirtualiseerde omgevingen en hierarchical storage management van e-mail- en bestandsgegevens.

"Dit event is de bekroning op zes jaar samenwerking die wordt gekenmerkt door de wederzijdse bereidheid om klanten op een zo volledig mogelijke manier over de opslagmogelijkheden te informeren. Bull is een partner die dezelfde visie en betrokkenheid bij onze klanten deelt", zegt Marc Montiel, algemeen directeur bij NetApp Frankrijk.

Bull is sinds 2005 Star Partner in het NetApp-partnerprogramma en een Authorised Support Partner (ASP) en Authorised Professional Services Provider (APSP) in de voornaamste Europese markten, waaronder Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Het StoreWay NetApp Solution Center is open voor zowel Bull- als NetApp-klanten, via on-site bezoeken en remote access.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3877538). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.