Managed hosting door True

iLogix is HDS File & Content Specialist

 

iLogix Nederland is door Hitachi Data Systems benoemd tot eerste File & Content Solutions Specialist in Nederland.

De benoeming kwam tot stand door de focus en expertise van iLogix op gebied van File & Content oplossingen. Deze krachtenbundeling heeft als doel om bedrijven nog beter te ondersteunen bij het oplossen van de problematieken rond ongestructureerde data.

De File & Content Specialist status wordt slechts toegekend aan een selecte groep van Europese partners. De status is in het leven geroepen voor partners die van significant belang zijn voor HDS in de File & Content opslag markt. iLogix speelt een voorname rol bij de invoering van File & Content oplossingen binnen Nederland. Waaronder ook verantwoordelijk voor het adviseren en het implementeren van File & Content oplossingen van HDS.

"Onze relaties zijn op zoek naar middelen om de operationele kosten te beheersen bij een voortdurende groei van data", aldus Maarten Paddenburg, Country Manager Benelux Hitachi Data Systems. "iLogix heeft ons overtuigd van hun deskundigheid om oplossingen samen te stellen en te implementeren op basis van onze technologie."

De explosieve groei van ongestructureerde data, zoals e-mail, excel sheets, contracten, foto's, films, web content en presentaties, is voor veel ondernemingen een probleem. Uit recent onderzoek van Gartner blijkt dat ongeveer 80% van alle opgeslagen bedrijfsgegevens ongestructureerd zijn. Deze explosieve (wild-)groei veroorzaakt een grote belasting van de primaire opslagsystemen en resources. Wat extra kosten met zich meebrengt.

iLogix biedt een uniek antwoord voor deze problematiek. Door gebruik te maken van de File & Content oplossingen van HDS. Middels de File & Content oplossingen zijn bedrijven in staat de juiste afstemming van hun opslag en applicatie-eisen (gebaseerd op criteria zoals prestaties, service level agreements), de kwaliteit van de hersteltijd en Recovery Point Objectives (RTO & RPO) te realiseren. Dit alles zorgt voor een betere performance, hogere beschikbaarheid en kostenbesparing.

"De benoeming tot File & Content Solutions Specialist, is de bevestiging van onze kennis en ervaring op dit gebied." Aldus Jochem Steman, directeur van iLogix Nederland B.V. "Door de extreme groei van ongestructureerde data zien wij een toenemende vraag naar geavanceerde en kostenbesparende oplossingen. Samen met HDS realiseren wij bij klanten complete oplossingen waardoor men weer grip krijgt op deze data. Wij zullen aankomende maanden middels interactieve Lunch and Learn kennis sessies klanten uitgebreid inlichten over de mogelijkheden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3789119). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.