Managed hosting door True

i³ groep nestelt zich in voormalig pand Saab Nederland

 

Dataopslagspecialist, dienstverlener en it-consultant i³ groep heeft een nieuwe kantoor geopend aan de Ir. D.S. Tuijnmanweg in Vianen. Daar is meer ruimte voor het groeiend aantal medewerkers die onder andere afkomstig zijn van de overgenomen storagedienstverlener ITAA uit Amstelveen. Het pand, waar voorheen de importeur van Saab Nederland zat, is in 2009 gekocht en daarna flink onder handen genomen.

Henk van der Bruggen en Aad Wille, twee van de drie oprichters van de i³ groep, openden het kantoor. Oprichter John van Spierenburg kon wegens ziekte er niet zijn, maar kon de opening via een beveiligingscamera volgen. Daar kom hij zien hoe een groot logo van i3 groep bij de ingang van het kantoor werd onthuld. Het pand is geheel vernieuwd. De muren zijn geschilderd in de kleur van het bedrijfslogo, blauw en oranje. Er staat in het pand achter brandvrije muren een democenter. Achter de geblindeerde ramen staat dataopslagapparatuur van diverse leveranciers.

Jazz en Tapas
De opening van het nieuwe pand werd breed gevierd met klanten, leveranciers en andere relaties. Er was een feestelijke borrel en een tapasbuffet dat opgeluisterd werd door een jazz combo. Bezoekers konden hun cadeau in vorm van een donatie geven aan de website www.spread-the-love.nl actie. Hierbij verzamelt het fietsteam van i³ groep geld voor stichting De Alpe d'HuZes. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het KWF, de Nederlandse kankerbestrijding.

Annemarie Jorritsma
i³ groep bestaat inmiddels tien jaar. De doelstelling van i³ groep is het integreren van informatie infrastructuren; vandaar de drie i's. Hierbij zijn partnerovereenkomsten ontwikkeld met HP, IBM, EMC, HDS, Netapp, VMware, Symantec, Brocade en Microsoft. Het bedrijf vestigde zich ooit in een kantoor van Hitachi in Waardenburg. In 2001 kreeg het van, minister Annemarie Jorritsma van Economische Zaken, de aanmoedigingsprijs als ICT start-up .In 2003 werd een pand gevonden in Vianen. Het bedrijf groeide verder en kocht in 2009 het voormalige gebouw van Saab Nederland. Daar werken tegenwoordig ook medewerkers van IBM-dienstverlener ITAA, dat tegenwoordig deel uit van de i³ groep.

Belastingdienst
Inmiddels is het bedrijf één van de grotere dataopslagspecialisten van Nederland. Afgelopen drie jaar groeide het bedrijf met bijna 150 procent. De omzet is 48,8 miljoen euro en het heeft tegen de zestig werknemers in dienst. i³ groep heeft klanten in de bovenkant van het mkb, de grootzakelijke markt en overheden. Klanten zijn diverse banken, ziekenhuizen, hogescholen, gemeentes, verzekeringsmaatschappijen en waterschappen en De Belastingsdienst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3751644). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.