Managed hosting door True

Nieuwe storage-directeur voor HP Nederland

 

Dennis van Soest is benoemd als sales & business unit manager StorageWorks van HP Nederland. Hij vervangt Raymond Korteknie, die per 1 december 'in goed overleg' vertrok. Van Soest heeft onder andere de taak om de verkoop van HP EVA-storage-platformen nieuw leven in te blazen.

De business unit storageWorks omvat het gehele portfolio van dataopslagproducten. De eerste opdracht voor Van Soest is omzetgroei bewerkstelligen van het totale HP-storage-portfolio. StorageWorks is onderdeel van Enterprise Servers, Storage and Networking (ESSN) en maakt onderdeel uit van HP's strategie om bedrijven te transformeren naar een instant-on enterprise.

Dennis van Soest heeft voorheen onder meer gewerkt bij HP, ISIT, Sun, StorageTek en als zelfstandig ondernemer. Bij Sun was hij onder andere storage-verkoopmanager en met zijn eigen bedrijf adviseerde hij klanten over investeringen in it en opslag en verrichtte hij interim-management werkzaamheden. Van Soest vervangt Raymond Korteknie. Die is per 1 december 'in goed overleg' bij HP vertrokken.


Triple P
Korteknie is sinds 1976 actief in de ict-sector, aanvankelijk in de ontwikkeling. Hij stapte later over naar sales en marketing en vervulde functies op dit gebied bij onder meer L+T Informatica, HP en Portal Software. In 2001 werd hij benoemd tot managing director van Veritas Software Benelux, dat in 2005 onderdeel werd van Symantec.

Later was hij commercieel directeur bij Triple P, waar hij verantwoordelijk was voor de salesactiviteiten van het bedrijf in Nederland. Vervolgens werd Korteknie directeur van LeftHand Networks, dat overgenomen werd door HP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3721513). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.