Managed hosting door True

Vier medewerkers van Dataman naar Quanza

 

Vier medewerkers van Dataman, dat in een faillissement terecht kwam, hebben de overstap naar Quanza Engineering gemaakt. Voor Quanza betekent dit een welkome versterking van het team en voor klanten een soepele overgang met behoud van continuïteit.

Peter Landmeter, Danny Nietveld, Werner Klarenbeek en Joris van den Brink zijn de nieuwste aanwinsten van Quanza. Landmeter en Nietveld versterken de klantkant en Klarenbeek en Van den Brink de technische kant van deze leverancier van netwerkinfrastructuren.

Peter Landmeter (41) heeft ruim twee jaar bij Dataman gewerkt, daarvoor tien jaar bij Sun Microsystems en voordien bij Kender Thijssen. Bij Quanza is hij account manager met de financiële sector in zijn portefeuille. Uitgangspunt is dat account managers hun klanten het volledige pakket bieden, en dat past uitstekend bij zijn brede ervaring.

Danny Nietveld (38) werkte ruim zes jaar bij Dataman, daarvoor bij Datelcom en voordien bij Miele. Hij is een allround account manager met het hele Quanza-pakket in zijn portefeuille. Bovendien biedt hij voormalige Dataman klanten continuïteit.

Werner Klarenbeek (36) is als stagiair bij Dataman begonnen en heeft er maar liefst dertien jaar gewerkt. Bij Quanza wordt hij technical support engineer en lost hij problemen op bij klanten zodra die zich voordoen. Hij is een echte Sun-expert en werkt niet alleen voor oude Dataman-klanten, maar ook voor klanten die al bij Quanza zaten.

Joris van den Brink (38) werkte sinds 2008 bij Dataman en daarvoor bijna tien jaar bij Sun Microsystems. Behalve Sun-expert, is hij expert in Unix, het verwante Solaris en in storage in het algemeen. Bij Quanza wordt hij technical specialist en speelt hij onder meer een rol in het pre-sales traject. Daarnaast is hij actief bij implementaties en migratietrajecten en kan hij met zijn specifieke expertise het support team versterken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3708025). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.