Managed hosting door True

Databasement introduceert datamanagementoplossingen

 

Databasement, leverancier van datamanagementoplossingen en -diensten in de Benelux en Spanje, introduceert nieuwe oplossingen en diensten.

Databasement introduceert de oplossingen Datacenter transformatie, Virtualisatie geoptimaliseerde storage aanpak en Dataprotection en Data movement. Hiernaast biedt het bedrijf ook vernieuwde cloud services aan op basis van SLA's. Cloud services als Data Protection-as-a-service, Desktop-as-a-Service en Infrastructure-as-a-Service kunnen zowel on-site als off-site worden gerealiseerd. Vraagstukken als security, schaalbaarheid, secure multi-tenancy (meerdere klanten die gebruik maken van één gedeelde it-infrastructuur), prestaties en innovatie van de geboden cloud services kunnen hierbij volledig worden ingevuld, aldus de leverancier.

De oplossingen worden aangeboden op basis van technologieën als NetApp, VMware en Cisco. 'Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat ‘Make or Buy' een afweging is die veel organisaties maken, maar dat als het om de IT-infrastructuur gaat de keuze lang niet altijd zo zwart-wit is. Door middel van transitie en migratie binnen onze hybride aanpak leveren wij onze klanten ieder denkbare combinatie van interne IT-infrastructuur en interne of externe cloud services', zegt Rob Christ, oprichter van Databasement.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3703785). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.