Managed hosting door True

Samenwerking FalconStor en Bell Microproducts

 

Bell Microproducts Solutions, distributeur van opslagoplossingen, gaat de ip-gebaseerde opslagsystemen van FalconStor leveren aan wederverkopers, systeemintegrators en partners in de Benelux.

Verder worden gezamenlijk activiteiten ontplooid om resellers optimaal te ondersteunen bij de verkoop, implementatie en ondersteuning van FalconStor-producten. Ook integreert Bell Microproducts als onderdeel van de samenwerking de netwerk-infrastructuursoftware FalconStor IPStor in haar productlijn. "Met deze software kunnen we heterogene interoperabiliteit tussen diverse platforms bieden", zegt Willem Manten, algemeen directeur van Bell Microproducts Solutions. "Voor grote en middelgrote organisaties, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen is het noodzakelijk dat ze datacentra kunnen consolideren, continu kunnen werken, de total cost of ownership (tco)terugdringen en beschikken over geavanceerde diensten voor databeheer. IPStor, dat we via onze kanaalpartners aan deze organisaties leveren, ondersteunt bij het behalen van deze doelstellingen." Bell Microproducts Solutions ontwikkelt momenteel een speciaal partnerprogramma voor sales- en marketingpartners.   Mireille Sampimon Redactie CRN  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3702). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.