Managed hosting door True

ETC levert eerste IBM Storwize V7000 aan Invision

 

Ict-distributeur ETC heeft het eerste IBM Storwize V7000-systeem geleverd aan ict-dienstverlener Invision ICT Solutions in Bergen op Zoom. Invision gaat het centrale storage-systeem inzetten voor zijn nieuwe kantoorautomatisering (KA) online dienstverlening, waarmee het mkb'ers een kantoorautomatiseringsplatform als dienst aanbiedt.

Invision heeft met KA Online een vernieuwd concept opgezet voor bedrijven in het mkb die kantoorautomatisering als service willen afnemen. Afnemers kunnen voor een vast bedrag per maand beschikken over een eigen veilige en betrouwbare kantoorautomatiseringomgeving, aldus Invision. Het KA Online-platform - met daarop alle applicaties die de afnemer gebruikt voor de primaire bedrijfsprocessen - wordt end-to-end beheerd door Invision. De eindgebruiker krijgt toegang tot de applicaties via een internetverbinding en de pc of thin client op de werkplek, maar ook onderweg of thuis via notebook, netbook, smartphone of tablet-pc.

Arthur de Klerck van Invision ICT Solutions zegt dat de IBM Storwize V7000 voorziet in beschikbaarheid, schaalbaarheid, snelheid, flexibiliteit en vooral de efficiënte omgang met de beschikbare capaciteit door thin provisioning.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3685309). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.