Managed hosting door True

iLogix stuurt 'pietenchicks' naar klanten en relaties

 

iLogix Nederland, specialist op gebied van storage en virtualisatie, speelt dit jaar voor Sinterklaas. Het heeft een team van 'pietenchicks' erop uitgestuurd om relaties en potentiële relaties te bezoeken.

Een team van vrouwelijke pieten zal de gehele week door het land toeren om zowel relaties als potentiële relaties van iLogix te bezoeken. Deze chicks komen niet met lege handen langs, aldus Jochem Steman, algemeen directeur: 'Zulke initiatieven ontstaan vanuit een grap, en wij houden wel van een geintje. Daarnaast weet ik zeker dat iedereen het wel leuk vindt om van onze unieke pieten een verrassing te ontvangen. We houden ervan op creatieve wijze bezig te zijn met en voor onze relaties. Of het nu gaat om een ludieke Sinterklaasactie of een uitdagend it-project: we houden van aanpakken en zijn graag vernieuwend bezig.'

De 'pietenchicks' zijn niet te missen. In opvallende pietenpakjes rijden ze in iLogix-bolides door het gehele land. 'We mogen dan als organisatie nog niet zolang actief zijn op de Nederlandse markt, maar men gaat komend jaar zeker veel meer van ons horen. Deze ludieke actie is alvast een voorproefje', aldus Steman.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3682291). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Beste mensen van iLogix,
Fantastische aktie! De pieten mogen vaker bij ons langskomen. Dit is nog eens een leuke manier om met de feestdagen te beginnen.

Super leuke aktie.
Wij werden vanmiddag verrast door twee prachtige pieten.
Wij laten ons graag nog een keer verrassen.

Leuke verrassing! Komen ze met kerst weer?
Dit zal ons team niet snel vergeten.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.