Managed hosting door True

Compellent breidt Benelux-team uit met Mark Dik

 

Storage-leverancier Compellent heeft Mark Dik aangesteld als senior storage architect voor de Benelux. Hij zal vanuit het kantoor in Amsterdam werkzaam zijn en direct rapporteren aan Steven Dahlin, het hoofd van de verkooporganisatie in EMEA.

Dik zal zich richten op het bieden van technische en pre-sales ondersteuning aan de partners en potentiële Compellent-eindgebruikers in de Benelux. Hij beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de it-sector en heeft zich de laatste 12 jaar gespecialiseerd in het werkveld storage.

Dik was eerder werkzaam als pre-sales technology consultant bij Datadomain (EMC Backup Recovery Systems Division) en vervulde diverse it-functies bij organisaties als Inter Access, vtsPN en Shell Information Technology.

Compellent hanteert een ‘channel only' verkoopmodel. Het biedt partners dagelijkse verkoopondersteuning, trainingprogramma's en een online portal waar zij hun verkopen kunnen registeren en in real time offertes op maat kunnen opstellen. Door zijn zakelijk opslagsysteem uit te rusten met ingebouwde automatisering en intelligentie zorgt het bedrijf ervoor dat gegevens op soepele wijze door de organisatie kunnen stromen op een manier die naadloos aansluit op de bedrijfsbehoeften van klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3672392). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.