Managed hosting door True

FalconStor Software heeft nieuwe kanaaldirecteur

 

FalconStor Software, leverancier van Totally Open-databeschermingoplossingen, heeft Brendan Kinkade benoemd tot vice president channel management en global aliances.

Kinkade heeft als taak om het bereik en marktaandeel van FalconStor Software verder uit te breiden. Hij zal dit vooral doen via de uitbreiding van het kanaalprogramma en het aangaan van strategische partnerschappen.

Voor zijn promotie was Kinkade vice president global aliances bij FalconStor. In die functie heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan in de storage-markt en een goed inzicht gekregen in het technologische landschap van dataprotectie en virtualisatie en de waarde van strategische partnerschappen. Hij is de laatste 15 jaar actief betrokken geweest bij de ontwikkeling en introductie van diverse nieuwe marktsegmenten en technologieën, waaronder de komst van disk-based back-up en energie-efficiënte opslag.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3668075). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.