Managed hosting door True

Rob Rentenaar regional sales manager Brocade

 

Rob Rentenaar is aangesteld als nieuwe regional sales manager voor Brocade Nederland. Daarnaast gaan acht nieuwe professionals aan de slag als lan enterprise sales representatives. Hiermee speelt Brocade Nederland in op de vraag naar ip-oplossingen.

Piet Giesbers, regional sales director Benelux bij Brocade: 'De netwerkindustrie staat door de groei van servervirtualisatie, de enorme stijging van dataverkeer en de toename van apparatuur gekoppeld aan het netwerk, aan de vooravond van een ware innovatie-revolutie. Ook in Nederland is deze trend duidelijk zichtbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we ons met het juiste team en de juiste focus kunnen onderscheiden van de concurrentie in deze strategische markt.'

Eerder dit jaar kondigde Brocade een nieuwe netwerkarchitectuur en -strategie aan onder de naam Brocade One. Onlangs werd dit ingevuld met een productportfolio gebaseerd op Ethernet Fabrics. De fabrikant speelt in op de wensen van klanten door de virtualisatie van hun applicaties te vereenvoudigen. 'Door netwerklagen te verwijderen, het beheer te vergemakkelijken en de bestaande investeringen in technologie te beschermen, helpen we klanten te migreren naar een wereld waarin informatie en services overal in de cloud beschikbaar zijn,' zegt Giesbers.

Het lan-team is uitgebreid met in totaal acht nieuwe medewerkers. Rob Rentenaar is benoemd tot regional sales manager en heeft nu een team van lan-specialisten onder zich die elk focus hebben op een vertikaal marktsegment. Rentenaar: "We zullen klanten in de enterprise-markt actief benaderen om zo vraag naar onze oplossingen te creëren. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk beschikbaarheid, performance, kwaliteit en open standaarden zijn voor eindgebruikers. Allemaal karaktereigenschappen die niet alleen voor storage-oplossingen gelden, maar natuurlijk ook van belang zijn bij de keuze van een nieuw netwerk. Naast eindgebruikers zullen we ons tevens richten op de uitbreiding van het aantal gekwalificeerde partners. Partners die samen met ons de markt willen ontwikkelen en onze unieke boodschap uit willen dragen."

Voor zijn overstap naar Brocade was Rentenaar werkzaam als ceo bij SAIT Zentil, een bedrijf gespecialiseerd in bedrijfskritieke communicatie. Zijn uitgebreide kennis en ervaring in de netwerkindustrie heeft hij opgedaan bij 3Com, waar hij elf jaar werkzaam is geweest. De laatste vier jaar was hij er country manager Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3664039). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.