Managed hosting door True

Resellers van Westcon Security knallend het jaar uit

 

Voor het derde achtereenvolgende jaar kunnen resellers van Westcon Security hun eigen vuurwerkpakket samenstellen op basis van de orders die gedurende de periode van 17 november tot en met 21 december bij de distributeur worden neergelegd.

De afgelopen jaren bleek deze actie zeer succesvol, zo meldt Westcon. Verschil met vorige jaren is dat de actie nu wordt ondersteund door meerdere leveranciers: Check Point, F5, Blue Coat, Juniper, Websense, RSA, Infoblox, SonicWall en Trend Micro. De omzet die met deze leveranciers wordt gegenereerd, telt mee in het totaal van vuurwerkbonnen die de reseller kan verdienen. Dat geldt ook voor opleidingen die tijdens de actieperiode bij de Westcon Academy worden geboekt.

Geheel nieuw dit jaar is het uitreiken van vuurwerkbonnen die de reseller verkrijgt als hij in het offertestadium de deal registreert op naam van Westcon Security. Met deze actie hoopt Westcon Security de business nog meer te stimuleren in de maand december, toch al de drukste maand voor de distributeur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3661729). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.