Managed hosting door True

HDS komt met nieuw storageplatform

 

Hitachi Data Systems heeft deze week het Tagmastore Universeel Opslag Platform aangekondigd. Deze high-end opslag array draait de nieuwste data pooling en replicatie software, dat gebruikers de mogelijkheid geeft om opslagsystemen van meerdere fabrikanten te koppelen door middel van één enkele interface.

Een belangrijk obstakel dat overkomen moest worden bij de ontwikkeling in opslagoplossingen was de interne inwisselbaarheid van opslagsystemen. Eén van de kernfuncties van het Tagmastore platform is de mogelijkheid om verschillende soorten opslagsystemen virtueel in een serie te zetten.

Om dit voor elkaar te krijgen heeft de array geïntegreerde virtualisatie software, genaamd Universal Replicator. Deze software kan informatie versturen over onbeperkte afstanden naar verschillende opslag arrays.

Hitachi is de eerste grote fabrikant dat heterogene, in plaats van homogene, virtualisatie en replicatie functies integreert in een opslagcontrolesysteem.

Tagmastore zal in drie modellen komen, dat tot 32 petabytes (PB) aan data virtueel kan opslaan. Het instapmodel is de USP100 dat gaat tot 77 terabytes (TB). Het model USP600 heeft een capaciteit van 154TB en 128 Fibre Channel ports om aan te sluiten op host computers. Het grootste model, de USP1100, gaat tot 332TB en heeft 192 Fibre Channel aansluitingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/363749). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.