Managed hosting door True

Nieuwe Netgear ReadyNAS- en back-upoplossingen

 

Netgear kondigt een reeks nieuwe producten aan binnen de ReadyNAS-productlijn, waaronder de ReadyNAS Pro-familie voor zakelijke opslagsystemen en ReadyNAS Replicate, een cloud-applicatie voor replicatie tussen nas-servers op meerdere locaties.

De producten uit de ReadyNAS Pro-familie zijn ontwikkeld voor de zakelijke markt en spelen in op de vraag van bedrijven naar slimme it-oplossingen tegen een betaalbare prijs, aldus de leverancier. De producten zijn geschikt voor VMware, Microsoft, hybride clouds en disk-based back-up- en hersteloplossingen. De nieuwe ReadyNAS Pro-productlijn bestaat uit 2-bay, 4-bay en 6-bay desktopproducten met een hoge throughput, up time en diskdrive-specificaties die geschikt zijn voor het bedrijfsleven, aldus de Amerikaanse leverancier.

De ReadyNAS Pro-productlijn is vanaf november te koop via Netgear PowerShift-partners. De adviesverkoopprijs is afhankelijk van de opslagcapaciteit.

ReadyNAS Replicate is een softwaretoepassing waarmee de back-upconfiguratie van data op nas-servers op verschillende locaties heel simpel wordt, zegt de leverancier. ReadyNAS Replicate biedt gebruikers met behulp van één enkele interface de mogelijkheid om back-upactiviteiten te plannen en bestanden op verschillende locaties te herstellen. De eenvoudig te bedienen managementconsole vereenvoudigt het back-up proces en het herstel van bestanden tussen verschillende locaties, ongeacht of dit het hoofdkantoor of een klein bijkantoor is. Complexe scripting is niet langer nodig met ReadyNAS Replicate, aldus de leverancier. Automatische functies zoals geïntegreerd snapshot-beheer en embedded vpn-verbindingen verbeteren de betrouwbaarheid. Tijd en kosten worden bespaard en de return-on-investment verhoogd.

ReadyNAS Replicate is per direct beschikbaar via NETGEAR PowerShift partners; benodigd is een stand alone (overdraagbare) licentie per desktop of rack-mount systeem.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3630132). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.