Managed hosting door True

ETC bestelt eerste IBM Storwize V7000

 

De nieuwe IBM storage-oplossing Storwize V7000, op 7 oktober wereldwijd geïntroduceerd, is voor het eerst in Nederland besteld door ETC. De distributeur maakt daarvoor gebruik van de First Wave-actie van IBM. De Storwize V7000 wordt door IBM gepositioneerd als de oplossing waarmee de storage-wereld op zijn kop wordt gezet en biedt mogelijkheden voor midmarket-bedrijven.

ETC zal de IBM Storwize V7000-machine inzetten in het ETC Solution Centre, waar eindgebruikers als gast van hun reseller bijvoorbeeld eigen data met de oplossing van de reseller in een geavanceerde omgeving kunnen testen, tunen of laten demonstreren. Daarnaast is de machine op verzoek van resellers inzetbaar voor specifieke onsite cases, waarbij de reseller de klant kan overtuigen van de nieuwe storage-oplossing door hem er ervaring mee te laten opdoen.

De IBM Storwize V7000-machine van ETC heeft de volgende configuratie:
• 2076-124 Oxford 24-bay (SFF) controller
• 22x F/C 3203 300GB 2,5 inch 10k HDD
• 2x F/C 3504 300GB 2,5 inch SSD (E-MLC)
• 4x F/C 5305 5 m fiber optic cable LC-LC

Deze configuratie biedt gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig easy tiering, flashcopy, thin provisioning en de nieuwe user interface te demonstreren. Het doel hiervan is uiteraard om klanten te overtuigen van de voordelen van het apparaat.

De machine is niet alleen interessant als nieuwe oplossing voor bedrijven in de midmarket, maar ook ideaal om zowel IBM- als niet-IBM storage-devices te beheren. Hierdoor worden alle IBM Storwize-voordelen ook voor bestaande apparatuur inzichtelijk, bijvoorbeeld in het geval van externe storage-virtualisatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3564015). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.