Managed hosting door True

Campagne ETC en IBM rond nieuwe IBM-storage-oplossing

 

Op donderdag 7 oktober is de officiële introductie van een nieuwe IBM-storage-oplossing. In een wereldwijde webcast zal de fabrikant zijn partners informeren over deze uitbreiding van zijn storage-portfolio. Hierin zijn technologieën toegepast om te helpen de informatie-explosie te bedwingen door het verbeteren van de efficiency, het reduceren van de kosten en het minimaliseren van de risico's van storage.

Ict-distributeur ETC heeft samen met IBM een publiciteitscampagne opgezet om de resellers in Nederland en België over de nieuwe oplossing te informeren.

De gezamenlijke campagne is eind september ingeleid. Ook is er een speciale website ingericht rondom dit thema. Na de aankondiging van 7 oktober wordt de campagne verder geïntensifieerd en uitgebreid, met onder meer sales- en technische trainingen in oktober en november, co-marketing met diverse business partners en uitgebreide communicatie via verschillende media.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3553106). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.