Managed hosting door True

IBM introduceert nieuwe Power7-systemen

 

Speciaal voor grote en middelgrote ondernemingen introduceert IBM vijf nieuwe systemen met Power7-processor. Deze systemen, waarop Aix-, IBM i- en Linux-oplossingen draaien, zijn volgens de leverancier bedoeld voor zowel transactieverwerking als throughput computing, zoals bedrijfsanalyse.

Er zijn verschilende versies van de nieuwe systemen binnen de productgroep van servers met Power7-processor. De Power 795 is volgens IBM een schaalbaar en krachtig Unix-systeem, met flexibele configuratiemogelijkheden. De Power 710, 720, 730 en 740 Express zijn lager geprijsde, energiezuinige Power7-systemen voor middelgrote bedrijven. De i Solution Editions zijn voor alles wat middelgrote klanten voor hun core business nodig hebben, met software van Infor, Lawson, Oracle JD Edwards en SAP. Tot slot is er de i Edition Express for BladeCenter S; deze integreert IBM i- en Windows-blades binnen hetzelfde chassis en maakt consolidatie van web-, database- en applicatieworkloads mogelijk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3534364). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.