Managed hosting door True

Edwin Hagenouw directeur HP Networking af

 

Attila van Dam is aangesteld om leiding te geven aan HP Networking Nederland. Hij volgt Hagenouw op, die voorlopig een andere managementfunctie binnen HP krijgt en waarschijnlijk binnenkort het concern verlaat.

Edwin Hagenouw werkte twee jaar bij HP's netwerkdivisie. Daarvoor was hij de drie jaar in dienst bij Imtech ICT als manager van de sales business market. Hij was verantwoordelijk voor het creëren van een nieuw team van sales professionals en consultants en de verkoop van ict-oplossingen aan het mkb en de grootzakelijke markt in Nederland. Daarvoor was hij national manager van sales value added resellers bij KPN Mobile. Zijn rol omvatte de verkoop van mobiele telefoonabonnementen, resulterend in een stijging van meer dan 40 procent in 2004.

Er is veel beweging in de top van HP networking in Nederland. Eind 2009 moest Ton Serné, voorheen directeur van HP ProCurve Benelux,  HP verlaten. Hij is zijn eigen channel marketingbedrijf SCM gestart.

Van Dam is afkomstig van 3Com. Daar leidde hij de laatste maanden de Benelux-activiteiten. Voordat hij bij 3Com in dienst kwam, was hij verkoopmanager bij Verizon Business en daarvoor leidde hij tien jaar het verkoopteam van netwerkintegrator Dimension Data.

HP Networking is de naam van de nieuwe divisie waarin netwerkactiviteiten van HP Procurve en 3Com zijn ondergebracht. De divisie moet de concurrentie aangaan met Cisco, dat volgens HP 'langzaam innoveert' en 'hoge prijzen vraagt'.

De integratie van 3Com in de HP-organisatie verloopt voorspoedig, meldt een woordvoerder van de multinational. De ongeveer 25 medewerkers die 3Com in Nederland telde, zijn inmiddels ondergebracht in de hoofdvestiging van HP Nederland in Amstelveen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3496979). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.