Managed hosting door True

HDS breidt zijn verkoopteam uit

 

Hitachi Data Systems (HDS), leverancier van service oriented storage-oplossingen, breidt zijn salesteam uit. Bart Jansen, Maxim de Ruijter en Brent de Waal gaan het verkoopteam versterken.

Bart Jansen is aangesteld als channel partner manager. Hij heeft ruim zes jaar ervaring in de it-sector. Hij vervulde verschillende salesfuncties bij onder andere Inter Access en IBM Nederland. Hij wordt commercieel verantwoordelijk voor de tier 1- en tier 2-partners.

Maxim de Ruijter is in dienst getreden als channel account manager representative. Voorheen was hij werkzaam als accountmanager bij DNC ICT en daarvoor bij Sapphire Technologies. De Ruijter heeft vier jaar werkervaring in de it- en automatiseringssector.

Brent de Waal start als nieuwe services sales account manager. Hij ontwikkelde in het verleden nieuwe oplossingen in bedrijfskritieke it-infrastructuren. Hij werkte onlangs voor Brocade, en daarvoor 11 jaar gewerkt voor HP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3452968). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.