Managed hosting door True

Bas Distributie krijgt Thecus in assortiment

 

Bas Distributie is gestart met de distributie van Thecus Technology-opslagproducten in de Benelux.

"De markt voor NAS, wat eigenlijk een bijzonder voorbeeld is van de opkomende categorie netwerk- producten, begint vorm te krijgen", aldus Sharon Tan, commercieel directeur BAS Distributie. "Er is een enorme vraag opgehoopt van kleine en middelgrote bedrijven en thuisgebruikers, voor back-up en het 'delen van bestanden' in de vorm van een kosteneffectieve, uiterst robuust, zero-installatie & onderhoud oplossing. Bas Distributie als een van de leidende distributeurs in opslag, is zeer verheugd om samen te werken met de opslag leider Thecus Technology. Thecus is gespecialiseerd in IP-opslag server-oplossingen, met inbegrip van NAS, DAS, NVR beveiligingsoplossingen. Met de komst van Thecus kunnen we anticiperen op de opkomende vraag naar opslag en netwerkproducten en zo voldoen aan de behoeften van de opslag in de hedendaagse wereld."

Florence Shih, algemeen directeur Thecus: "We zijn erg enthousiast om te werken met Bas Distributie en om samen deze betrouwbare, innovatieve, gebruiksvriendelijke, betaalbare netwerk producten -en NVR-systemen op de markt te zetten. De gezamenlijke partnerschap zal ook in een stipte dienstverlening aan ieders behoefte voldoen, waardoor we consumenten het mogelijk kunnen maken om snel te genieten van hun gemakkelijk te beheren digitale levensstijl."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3450550). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.