Managed hosting door True

Eyeti Groep neemt Pro Warehouse over

 

De Eyeti Groep uit Tilburg, heeft per 1 juli 2010 het bedrijf Pro Warehouse uit Amsterdam overgenomen. Pro Warehouse richt zich met Apple-producten op de zakelijke markt.

De verkoop vindt zowel online als offline (telefonisch of op locatie) plaats. Met de overname van Pro Warehouse verstevigt de Eyeti Groep haar positie in het segment Apple-gebruikers. Pro Warehouse blijft gevestigd in Amsterdam en er vervallen geen van de zes arbeidsplaatsen. Een aantal werkzaamheden, waaronder de administratie, worden na de overname centraal vanuit Tilburg uitgevoerd.

Als gevolg van deze overname groeit de Eyeti Groep naar 50 medewerkers die gezamenlijk een omzet van ongeveer 40 miljoen euro realiseren. Directeur van de Eyeti Groep, Tom Coehorst over de overname: "Deze stap past uitstekend in onze strategie om onze doelgroepen nog breder en waar mogelijk nog specifieker te bedienen. Apple bedient de markt met innovatieve applicaties. Met Pro Warehouse halen we veel kennis binnen. En natuurlijk een nieuwe klantengroep die zich beweegt in het landschap van media en reclame".

Andersom levert de overname Pro Warehouse nieuwe kansen en mogelijkheden om de markt te verbreden en tegelijkertijd de online dienstverlening en de service verder uit te bouwen. Directeur Mark van den Broek van Pro Warehouse: "Pro Warehouse beschikt over veel specifieke kennis en ervaring. De medewerkers dragen Apple met alle mogelijke enthousiasme uit. Met de overname door de Eyeti Groep versterken we ons vooral in het verkoopconcept. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit van de Eyeti-bedrijven als het gaat om sales en services"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3434520). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.