Managed hosting door True

D-Link stelt Maxcom aan als distributeur

 

Maxcom en D-Link hebben een distributieovereenkomst gesloten. Maxcom zal de iSCSI-storage en ip-videoproducten van D-Link op de Nederlandse markt brengen.

D-Link levert netwerk, broadband, digital, voice- en data-communicatie en netwerkstorage-oplossingen. Onlangs breidde de leverancier zijn aanbod van ip-surveillance-oplossingen voor het mkb uit om in te spelen op de groeimarkt van ip-gebaseerde videobewaking. Een aantal iSCSI-storage-oplossingen voor het middensegment wordt binnenkort in Europa geïntroduceerd. De aanstelling van een nieuwe partner past binnen de strategie om het kanaal in Benelux te versterken. Maxcom, value-add distributeur in zowel de storage als de ip-surveillance markt, brengt beide productfamilies voor het zakelijke segment op de markt.

"We hadden elkaar snel gevonden en onze samenwerking gaat dan ook onmiddellijk van start. Met de DSN-3000, -2000 en -1000 serie xStack iSCSI array's bieden we onze klanten high-performance ip-san-oplossingen. D-Link's professionele ip-cameraassortiment laat zich goed combineren met de verschillende netwerkvideorecorders (NVR's) en ook met de softwareoplossingen voor videomanagement uit ons portfolio," zegt Ger Neef, product group manager bij Maxcom.

Eric Marchal, district manager Benelux van D-Link, vervolgt: "We hebben een strikt distributiebeleid en kiezen een nieuwe distributeur zorgvuldig. Zakelijke oplossingen voor storage en ip-surveillance vragen simpelweg om een value-add distributie waarbij advies, projectbegeleiding en dienstverlening een belangrijk onderdeel zijn in de ondersteuning van resellers en klanten. In Maxcom hebben we die partner gevonden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3412062). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.