Managed hosting door True

Chris de Jongh directeur EMC Nederland

 

Chris de Jongh wordt de nieuwe directeur van EMC Nederland. Hij volgt Eelco Kalff op, die district manager financial services bij EMC is geworden. Dit melden diverse goedingelichte bronnen aan CRN Nederland. Inmiddels zijn de werknemers van EMC Nederland op de hoogte gesteld van de wisseling van de wacht.

EMC krijgt met De Jongh een directeur met netwerk-, telecom-, security- en distributie-ervaring. Hij was eerder managing director bij Avaya Nederland en Benelux. Daarvoor was hij werkzaam als chief operating officer bij Noxs Europe en vice-president Europe bij Risc Technology.

De Jongh gaf vierenhalf jaar leiding aan Avaya Nederland en het laatste halfjaar aan de Benelux-organisatie. Het bedrijf doet geen mededelingen over zijn opvolging.

De Jongh was toe aan een nieuwe uitdaging, vertelt een woordvoerster van Avaya Nederland. Volgens haar is het netwerkbedrijf onder zijn leiding de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zo kwamen dankzij hem omvangrijke overeenkomsten tot stand met onder meer ABN Amro, KPMG, Ziggo en UPC.

Begin 2010 was De Jongh nauw betrokken bij de integratie van Nortel Enterprise Solutions in zijn organisatie in Nieuwegein. Avaya had de Nortel-divisie toen net overgenomen en 33 medewerkers gingen over naar hun nieuwe werkgever.

De topman begint zijn nieuwe uitdaging bij EMC Nederland op 14 juni 2010. EMC is net als Avaya gevestigd in Nieuwegein.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3371044). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.