Managed hosting door True

Google blijft Pac-Man aanbieden

 

Liefhebbers van het computerspelletje Pac-Man kunnen voortaan permanent op Google terecht.

Google heeft het spel vrijdag online gezet naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de kleine gele bol. De zoekgigant heeft besloten het spel te blijven aanbieden na het gigantische succes van deze actie. "We zijn overspoeld, maar niet verbaasd door het succes van onze Pac-Man-actie", verklaarde Marissa Mayer, ondervoorzitter van Google, in een bericht op een van de blogs van de groep. "Door de grote vraag ernaar blijft het spel permanent toegankelijk."

Vrijdag was het traditionele logo van Google vervangen door een virtueel labyrinth. 48 uur lang konden internetgebruikers, door op het logo te klikken, met de kleine Pac-Man op jacht gaan naar 'pac-gums'.

Het was de eerste keer dat Google, dat het logo op zijn openingspagina geregeld aanpast aan bijzondere gelegenheden, een interactief spel aanbood aan zijn surfers. Pac-Man-fans kunnen het spelletje verder spelen op http://www.google.com/pacman.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3364790). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.