Managed hosting door True

FalconStor promoot virtualisatieprojecten VMware

 

FalconStor Software, leverancier van Totally Open dataprotectie-oplossingen, kondigt een virtualisatiepromotie aan waarmee resellers betere marges kunnen maken op virtualisatieprojecten van beperkte omvang.

"Virtualisatie heeft pas zin als een organisatie drie fysieke servers in bedrijf heeft", aldus Joris van der Heijde, sales territory manager Benelux van FalconStor. "Als je bedenkt hoe gewoon het is geworden om een fileserver, printserver, e-mailserver, netwerkserver of een databaseserver in gebruik te hebben, betekent dit een potentieel bereik van een groot aantal organisaties. Uiteraard willen al deze organisaties zo min mogelijk te maken hebben met downtime, fault tolerance of disaster recovery. Projecten van deze omvang hebben voor resellers echter weinig waarde, omdat er weinig marge op wordt gemaakt. Daardoor worden het onaantrekkelijke trajecten. Wij hebben nu een aanbod voor resellers die de servers en storage-omgeving van klanten met beperkte eisen willen virtualiseren. Het levert de reseller directe een goede marge op."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3358742). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.