Managed hosting door True

Vincent van der Linden naar Compellent

 

Compellent heeft Vincent van der Linden aangesteld als business development manager voor de Benelux. Hij zal rapporteren aan Steven Dahlin, de directeur van de in Amsterdam gevestigde EMEA sales-divisie.

De primaire rol van Van der Linden is het leveren van verkoopondersteuning aan het groeiende aantal kanaalpartners in de Benelux die de Fluid Data storage-oplossing van Compellent aanbieden. Van der Linden brengt meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van de verkoop en implementatie van zakelijke it-infrastructuuroplossingen met zich mee.

Voor zijn aanstelling bij Compellent was Van der Linden sales manager bij InterAccess, één van de eerste kanaalpartners van Compellent in de Benelux. Daarvoor was hij actief als presales-consultant bij Imtech ICT Brocom. Hij begon zijn loopbaan in de ict-branche als specialist gegevensbeheer bij het dagblad De Telegraaf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3357908). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Vincent,

Gefeliciteerd en heel veel succes toegewenst !

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.