Managed hosting door True

Compellent aangeklaagd door investeerders

 

Drie advocatenfirma's hebben opslagleverancier Compellent Technologies aangeklaagd. Het bedrijf zou informatie hebben achtergehouden voor investeerders die tussen 28 oktober 2009 en 7 april 2010 aandelen kochten. Compellent is het niet eens met de aantijgingen en zegt er hard voor te vechten om zijn naam te zuiveren.

De advocaten beweren dat Compellent niet de ware toestand over zijn financiële conditie naar de aandeelhouders heeft gecommuniceerd. Zo zou er niet geïnformeerd zijn over toenemende concurrentie en problemen met de interne verkoop. Daardoor zou er geen goede basis zijn om alleen maar positieve verklaringen te doen uitgaan over verwachtingen en groei voor het eerste kwartaal van 2010.

Compellent verwacht dat in het eerste kwartaal van 2010 de omzet zou schommelen tussen 31,5 en 32 miljoen dollar. Eerder lag dat nog tussen 35 en 37 miljoen dollar. Het aandeel van Compellent zakte met 4,54 dollar naar 13,02 dollar.

Liem Nguyen, directeur corporate communications bij Compellent, zegt dat het wel eens voorkomt dat advocaten in zulke situaties aanklagen en zei dat Compellent ervoor zal vechten om zijn naam te zuiveren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3342372). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.