Managed hosting door True

FalconStor krijgt gezicht in Nederland

 

Joris van de Heijde is onlangs door de Amerikaanse deduplicatiespecialist FalconStor aangetrokken om de opslagsoftware op de Nederlandse markt af te zetten. Van der Heijden zegt hierbij nauw met partners te gaan samen te werken.

FalconStor zegt dat zijn virtuele appliances en gateways open oplossingen zijn en goed kunnen samenwerken met andere merken, zoals EMC, IBM, Symantec, Nexsan en VMware. Zo ondersteunt FalconStor het Open Tape Format. De storage software wordt inmiddels in Nederland verkocht en geïmplementeerd door een aantal partners, zoals Issue. Van der Heijde zegt dat hij dit jaar nog een paar resellers en system integrators wil optekenen.

FalconStor wordt in Nederland gedistribueerd door Avnet. Daar wordt de software van FalconStor vaak samen met dataopslagoplossingen van Sun verkocht. Onlangs heeft FalconStor met distributeur Zycko een Europees distributiecontract afgesloten. In Nederland wordt gesproken over het opzetten van een samenwerking, maar deze is nog niet officieel beklonken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3331734). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.