Managed hosting door True

Havenbedrijf Rotterdam kiest Scholten Awater

 

Havenbedrijf Rotterdam heeft een raamovereenkomst gesloten met Scholten Awater voor de levering van ict-werkplekken inclusief de bijbehorende randapparatuur. Het contract heeft een geraamde waarde van 1,5 miljoen euro.

Havenbedrijf Rotterdam is ontwikkelaar, beheerder en exploitant van het Rotterdamse haven- en industriecomplex en als havenautoriteit verantwoordelijk voor het scheepvaartverkeer. De raamovereenkomst heeft een looptijd van drie jaar met een optionele verlenging van tweemaal een jaar. Scholten Awater is als enige leverancier geselecteerd na een Europese aanbesteding. Het te leveren assortiment bestaat uit desktops en laptops inclusief bijbehorende randapparatuur.

Theo Willems, algemeen directeur Scholten Awater: "Havenbedrijf Rotterdam is een zeer ambitieuze organisatie. Het beheert en ontwikkelt een Europese haven van wereldklasse. De kwaliteitseisen die het Havenbedrijf Rotterdam aan zijn leveranciers stelt, zijn hoog. We zijn daarom bijzonder blij dat wij de Europese aanbesteding gegund hebben gekregen. Het Havenbedrijf Rotterdam is een mooie referentie, waar we bijzonder trots op zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3294222). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.