Managed hosting door True

TopIT en XS4ALL bundelen krachten

 

Onlangs is XS4ALL gestart met de introductie van Business DSL: een uitgebreid pakket nieuwe zakelijke verbindingen. Business DSL is verkrijgbaar in vier snelheden, elk met een keuze uit vier overboekingswaarden.

Die waarde geeft aan met hoeveel andere klanten de lijn maximaal wordt gedeeld, van 1 op 20 tot 1 op 1. Business DSL is beschikbaar voor zowel gewone telefoonlijnen als ISDN. XS4ALL maakt gebruik van het gloednieuwe DSL-netwerk van KPN Epacity.   Door intensieve samenwerking tussen TopIT en XS4AL is TopIT in staat haar resellers optimaal te informeren over alle mogelijkheden van Business DSL. De Routers die TopIT levert aan haar resellers werken prima op het Epacity netwerk. XS4ALL levert een DSL verbinding en TopIT traint en support haar resellers zodat ze snel en betrouwbaar klanten kunnen voorzien van een volledige Business DSL oplossing op maat.   TopIT, XS4ALL en Epacity organiseren op 7 november a.s. een informatie bijeenkomst ter introductie van de Epacity producten. De bijeenkomst is speciaal gericht op resellers die meer willen weten over de verkoopmogelijkheden van Epacity en van de XS4ALL diensten voor eindgebruikers. Daarnaast komen ook de Epacity hardware producten uitgebreid aan bod.   Wiegert van Dijk

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.