Managed hosting door True

ION-IP en Radware bezegelen samenwerking

 

ION-IP, aanbieder van oplossingen om webapplicaties veilig en optimaal beschikbaar te houden, heeft op 16 februari een nieuw contract afgesloten met technologie leverancier Radware.

Deze fabrikant van geïntegreerde Application Delivery en Application Security oplossingen heeft in april 2009 het Alteon productportfolio overgenomen van Nortel. ION-IP is al jaren de belangrijkste partner van Alteon in Nederland en heeft tientallen klanten die met deze oplossingen naar tevredenheid werken.
Met de toevoeging van de Radware/Alteon producten aan het portfolio van ION-IP ligt de lat in de Application Delivery Controller markt weer een stukje hoger. De Radware/Alteon producten kenmerken zich door hun grote capaciteit die de klant pas aanschaft als hij hier behoefte aan heeft. Hierdoor betaalt hij alleen voor die capaciteit en functionaliteit die hij nodig heeft waardoor hij geld bespaart en zijn investering maximaal rendeert. Tevens bieden deze oplossingen verregaande mogelijkheden om applicatieverkeer te versnellen en te optimaliseren voor een betere eindgebruikers ervaring. Dit, in combinatie met de integratie in gevirtualiseerde (VMWare) omgevingen, maakt de propositie compleet.

Alteon oplossingen zijn gericht op voornamelijk grote bedrijven, carriers en servers providers. André van Buiten, Sales Manager Radware Nederland: "De kracht van Alteon ligt in het datacenter. ION-IP en Radware zullen gezamenlijk het datacenterconcept uitbreiden met nog meer diensten."

ION-IP wordt tevens de servicepartner voor alle Alteon installaties van klanten die geen vaste partner meer hebben. Radware garandeert deze klanten vijf jaar support, gerekend vanaf het moment van de overname Alteon in april 2009. Willem-Jan Bruin, ceo ION-IP: "De Radware/Alteon oplossing vormt een belangrijke peiler in ons Application Delivery portfolio. Het garanderen van continuïteit voor onze Alteon klanten was een belangrijke reden om met Radware in zee te gaan. Eveneens zijn we zeer gecharmeerd van de innovatiekracht van Radware. De schaalbaarheid en het rendement van hun oplossingen voor onze klanten waren doorslaggevend. Radware vormt een goede aanvulling op ons portfolio van Applicatie Performance en Applicatie Security."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3267787). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.