Managed hosting door True

Tech Data neemt Belgische Source over

 

Tech Data distributeur van IT-producten, heeft aangekondigd dat het een overeenkomst is aangegaan voor de overname van Source N.V., een value add-distributeur in België.

Source, dat sinds de management buy-out van 2001 in handen was van Nico Vercammen en Danny Herreman (ook de eigenaars van Open-Future), wordt nu overgenomen door Tech Data. Source is gespecialiseerd in de distributie van opslagproducten en heeft ondermeer het volledige portfolio van EMC en Sun in huis.

29 mensen van Source stappen over naar de value added enterprise-afdeling van Tech Data, Azlan. Volgens cijfers van de Nationale Bank draaide Source een omzet van 10,7 miljoen euro in 2008. Op de eigen website spreekt het bedrijf van 16,2 miljoen euro. De overname wordt waarschijnlijk afgerond in het tweede kwartaal van 2010. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Tech Data had eerder deze maand al het Nederlandse CDG overgenomen, een value added distributeur die gespecialiseerd is in virtualisatietechnologie

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3266597). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.