Managed hosting door True

HDS belooft vermindering kosten opslagcapaciteit

 

Hitachi Data Systems (HDS), dochteronderneming van Hitachi en leverancier van Service Oriented Storage-oplossingen, kondigt het Storage Capacity Reclamation Garantee programma aan. Hiermee kunnen organisaties hun opslagcapaciteit verminderen met 50 procent of meer door gebruik te maken van de virtualisatietechnologie├źn van HDS.

De 50 procent garantie geldt voor de ruwe opslagcapaciteit voor het migreren van data naar dynamische RAID-5 eindomgevingen van HDS. Voor RAID-5 omgevingen van andere leveranciers garandeert Hitachi Data Systems een reductie van 20 procent opslagcapaciteit. Indien de gegarandeerde opslagcapaciteitverlaging niet wordt bereikt, geeft Hitachi Data Systems geld terug ter waarde van het verschil tussen de gegarandeerde opslagreductie en de gebruikte opslag.

Producten en diensten van Hitachi Data Systems, die onderdeel uitmaken van het Storage Capacity Reclamation Garantie programma, zijn:
• Hitachi Universal Storage Platform V en VM
• Hitachi Dynamic Provisioning software
• Hitachi Storage Reclamation Service

Zakelijke voordelen
Omdat organisaties genoodzaakt zijn meer uit hun investeringen te halen, zoeken ze naar een schaalbare storage-omgeving, zo meent HDS. Dit kan door beter gebruik te maken van de aanwezige infrastructuur, rendement op activa (ROA) te verhogen en operationele kosten te verlagen. Door hardware, software en diensten voor storage reclamation, dynamic provisioning en virtualisatie te combineren zegt Hitachi Data Systems klanten te helpen hun operationele, aan opslag gerelateerde kosten te verminderen. Virtualisatie en tiering van opslag dragen bij aan operationele efficiëntie door de aanwezige opslag activa beter en dynamisch af te stemmen op zakelijke eisen, aldus HDS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3240892). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.