Managed hosting door True

Motiv benoemd tot Cisco IronPort Gold Partner

 

Motiv, leverancier van ICT-oplossingen, is door Cisco benoemd tot Gold Partner voor IronPort.

Motiv, die de oplossingen van IronPort al geruime tijd in haar portfolio heeft, ontvangt deze status dankzij haar uitgebreide en bewezen kennis van e-mail security en veilig en verantwoord internetgebruik. De appliances van IronPort bieden oplossingen voor e-mail security en secure web gateways. In de nieuwste appliance van IronPort worden e-mail security oplossingen gecombineerd met de geïntegreerde data loss prevention (DLP)- technologie van RSA Security. DLP biedt klanten de mogelijkheid om uitgaande e-mail te filteren op vertrouwelijke of gevoelige gegevens. Er kunnen rubriekskenmerken toegevoegd worden aan documenten, bijvoorbeeld voor documenten met personeelsgegevens, en er kan op basis van deze kenmerken worden gefilterd. De doelstelling van Motiv is om bedrijven gebruik te laten maken van een gedragscode voor veilig en verantwoord internet. Een goede gedragscode zorgt voor helderheid en veiligheid binnen de organisatie, en is het fundament van een prettige werkomgeving. Dankzij de oplossingen van Cisco IronPort kan Motiv met één managementplatform alle technische maatregelen nemen voor zowel e-mailbeveiliging als veilig internetgebruik.

Bastiaan Bakker, Business Development Manager van Motiv: "We zijn verheugd met, en trots op de IronPort Gold Partner status die we hebben ontvangen. Deze status onderstreept onze expertise op het gebied van e-mail security en secure web gateways. De nieuwe combinatie van Cisco IronPort met DLP van RSA Security is zeer sterk. We zijn overtuigd van de waarde die deze oplossing levert. Klanten kunnen daarom het product uitgebreid testen in hun eigen bedrijfsomgeving voordat ze tot aanschaf overgaan. De oplossingen zijn leverbaar als maatwerkoplossing bij de klant, maar worden door Motiv ook als dienst via internet aangeboden."

Willem Mooij, Sales Manager Cisco IronPort: "Motiv heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij vraagstukken rond e-mailbeveiliging met IronPort perfect kunnen oplossen. Ze hebben op dit gebied bijzonder interessante projecten afgerond bij grote financiële instellingen en de overheid. De Gold Partnership is dan ook helemaal op zijn plaats."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3238716). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.