Managed hosting door True

Bernard Schep account manager Arista Networks

 

Bernard Schep is sinds begin januari 2010 aan de slag gegaan als account manager bij Arista Networks Northern Europe.

Schep, was eerder werkzaam als manager voor Foundry Noord-Europa. Schep was toen voor Brocade verantwoordelijk voor het bedienen van de server provider markt in Europa met ethernet producten. Nu is hij de slag gegaan bij Arista Networks,  dat netwerkoplossingen levert aan grote datacenters en computing-omgevingen.

Aristra is opgericht door ceo Andy Bechtolsheim. Hij was voorheen chief architect bij Sun Microsystems. Waarschijnlijk worden de Arista 10 Gigabit ethernet switches of de technologie daarvan gebruikt in datacenters van Google. Bechtolsheim is goed bevriend met Eric Schmidt, ceo van Google. Schmidt was vroeger ooit ook werkzaam voor Sun.

Arista biedt een hoge dichtheid 10 Gigabit Ethernet netwerkoplossing. De kern van Arista's platform is de Extensible Operating System (EOS), een baanbrekende nieuwe software architectuur met self-healing en in-service software upgrade mogelijkheden. Arista's team bestaat uit ervaren management en engineering talent. Arista verkoopt zijn producten wereldwijd via distributiepartners met een sterke toewijding aan de partner en de klant.

TechAccess en Consolidatie IT distribueren Arista Networks in Nederland. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3236349). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.