Managed hosting door True

Kender Thijssen Certified Partner Dell

 

Solutions provider Kender Thijssen is toegetreden tot het PartnerDirect-programma van Dell en heeft de status Enterprise Architecture Certified Partner (EACP) toegekend gekregen.

PartnerDirect is ontworpen om ICT-resellers en -dienstverleners gebruik te laten maken van Dell's expertise, terwijl Dell haar dienstverlening verder kan verbeteren en uitbreiden via een netwerk van vakkundige business partners.
Kender Thijssen voldoet aan de voor de EAC-partnerstatus vereiste COMPTIA-certificatie in printers, werkstations, servers, enterprise technologie, storage en netwerkoplossingen. De waardering in de vorm van de huidige partnerstatus binnen het PartnerDirectprogramma is voor Kender Thijssen dan ook een belangrijke bevestiging van haar specialisme in het adviseren, leveren en beheren van Dell-infrastructuren en werkplekken.

Erik Preisser, Channel Director Benelux bij Dell: "Wij stellen de toewijding van Kender Thijssen aan het PartnerDirect-programma van Dell zeer op prijs. Dell speelt graag een actieve rol om samen met Kender Thijssen de markt verder te ontwikkelen. Wij zien in Kender Thijssen een betrouwbare partner met veel potentie. Met onze producten en diensten in samenwerking met Kender Thijssen zijn wij in staat ICT te vereenvoudigen en zo onze doelstellingen op het gebied van TCO en ROI voor onze eindgebruikers te realiseren." Marco Lesmeister, algemeen directeur Kender Thijssen: "We zijn blij met de partnerstatus van Enterprise Architecture Certified Partner die Dell ons heeft toegekend. Wij bieden onze klanten op een flexibele manier infrastructuren door ICT capaciteit te verkopen, verhuren of als service vanuit ons datacenter te leveren. Dit doen we nu ook al geruime tijd met Dell als partner. Deze officiële certificering geeft het wederzijdse commitment goed aan en daar hebben onze gezamenlijke klanten uiteindelijk profijt van.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3232750). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.