Managed hosting door True

Storagebedrijf Adaptec staat in de etalage

 

De Amerikaanse storageleverancier Adaptec staat te koop. De firma zag zijn omzet in het laatste kwartaal kelderen en de directeur is afgetreden. Er wordt gezocht naar een goede partij, liefst een grote leverancier of investeringsbedrijf.

Adaptec zag zijn omzet in het tweede kwartaal van het fiscale jaar 2010 met 42 procent kelderen. Het bedrijf heeft zichzelf daarna te koop gezet. Eerder trad Adaptecs ceo Sundi Sundaresh af samen met twee andere directieleden. John Quicke is nu interim-directeur.

Adaptec zegt in een verklaring dat het bedrijf door de verkoop, liefst aan een technologisch georiënteerd bedrijf of door verder te gaan als besloten vennootschap, zich beter staande kan houden. De firma Blackstone is ingehuurd om het verkoopproces te begeleiden. Er zijn al gesprekken gaande met geïnteresseerde partijen. Adaptec zegt er in de tussentijd alles aan te doen om klanten en partners te ondersteunen.

Adaptec verkocht in 2008 de network area storage (nas) Snap Server-lijn aan branchegenoot Overland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3229157). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.