Managed hosting door True

Iomega sluit distributieovereenkomst met Magirus

 

Handen schudden

Iomega, speler op het gebied van gegevensbescherming, en distributeur Magirus hebben een pan-Europese distributie-overeenkomst gesloten die verzekert dat de Velocity partners van EMC en andere VARs toegang krijgen tot het volledige gamma van Iomega NAS producten in heel Europa.

Met onmiddellijke ingang zal deze Europese samenwerking zich concentreren op het beschikbaar stellen Iomega professionele oplossingen aan de Value Added Resellers.  "Iomega wenste te werken met een distributeur die een groot netwerk van partners heeft, waaronder resellers met diepgaande expertise in storage die willen inspelen op de opportuniteiten in de low-end NAS-markt", zegt Jan Jensen, Vice President International Sales voor Iomega. "Dankzij de competentie van Magirus om ons en onze klanten te ondersteunen in de planning en uitvoering van IT-projecten in de regio, nemen we een belangrijke stap voorwaarts om Iomega's zakelijke netwerkopslag-oplossingen te implementeren op een veel bredere Europese schaal."

De familie van Iomega NAS producten vormt een aanvulling op de EMC-oplossingen. Iomega NAS producten zijn bijzonder geschikt als remote NAS-apparaten die gelinkt zijn aan EMC-oplossingen in de hoofdkantoren van bedrijven, aldus de twee partners. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3216049). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.