Managed hosting door True

Online Backup Server zoekt resellers

 

Online Backup Server is op zoek naar ICT-bedrijven die zijn back-up dienst willen verkopen. 'Koop de datablokken goedkoop in en verdien met onze dienst'.

Online Backup Server werkt met een klein programma, dat op de computer wordt geïnstalleerd. De gebruiker stelt zelf in welke mappen en bestanden worden gekopieerd. Daarna werkt het volautomatisch, op de achtergrond. Een bestand dat per ongeluk is weggegooid is snel terug te vinden via de hersteloptie. Als de computer kapot gaat kan men via een andere computer  bestanden ophalen via de back-up tool. Belangrijk is om de login gegevens van een account goed te bewaren en ook de encryptie-sleutel niet te vergeten of 'zomaar in te toetsen'.

Vanaf november 2009 is ook Linux en Mac cliënt ook beschikbaar. Mac OS en Linux gebruikers kunnen nu ook heel veilig, simpel en snel de bestanden meenemen in een online back-up dienst van Online Backup Server.

Online Backup Server is tevens op zoek naar ICT bedrijven die onze back-up dienst willen verkopen. Koop de datablokken goedkoop in en verdien met onze dienst, zo meldt het bedrijf. Meer informatie op: www.onlinebackupserver.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3214063). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.