Managed hosting door True

Twindis distribueert Packard Bell parts

 

Twindis, één van de belangrijkste distributeurs in de Benelux wat betreft accessoires en onderdelen voor laptops en andere mobiele elektronica, is aangewezen als distributeur voor Packard Bell notebook en netbook parts in Nederland en België.

Gezien het grote aantal in omloop zijnde Packard Bells is er een reële vraag naar vervangende onderdelen, waarmee bepaalde beschadigingen of  efecten eenvoudig zijn te verhelpen. Deze onderdelen zijn voor computershops nu verkrijgbaar bij Twindis.

Distributeur Twindis heeft, zowel in Nederland als België, landelijk dekkende dealernetwerken uitgerold voor haar producten. Al deze computergerelateerde shops hebben nu in één klap toegang tot vrijwel alle Packard Bell onderdelen, direct vanaf de bron.

TWINDIS is leverancier van onderdelen en accessoires voor alle merken notebooks en netbooks. Het gaat dan om bijvoorbeeld accu's, adapters, LCD beeldschermen, keyboards, harddisks en fankoelers. In het geval van Packard Bell zet TWINDIS nu een stap verder en zijn nóg veel meer parts uit voorraad leverbaar, of het nu gaat om CPU's, moederborden, touchpads of losse onderdelen van de behuizing.

Namens Packard Bell Benelux verklaarde Country Service Manager Peter Rutten de keuze als volgt: "Voor de verkoop van de losse Packard Bell parts zochten wij een betrouwbare partner met voldoende inhoud. Twindis heeft een webapplicatie die zich bewezen heeft, waarbij de resellers, anders dan consumenten, een aparte login hebben. Zij hebben zo toegang tot het deel van de site waar allerlei relevante dealerinformatie vermeld staat. Daarnaast heeft Twindis de mogelijkheid om additionele service naar eindklanten te verlenen indien dat door de reseller gevraagd wordt."

Twindis Sales Manager Lennaert van Offenbeek is opgetogen over de overeenkomst: "Wij zijn blij dat de keuze op Twindis is gevallen en we zullen er alles aan doen om te laten zien dat deze keuze van Packard Bell de juiste is. Het Packard Bell assortiment past uitstekend bij ons overige productgamma. Bovendien hebben wij alle benodigde kennis over deze producten in huis. Daardoor kunnen wij op dit moment al elke vraag van resellers en eindgebruikers over Packard Bell onderdelen beantwoorden."

Over de sterke punten van Twindis vertelt Lennaert van Offenbeek het volgende: "Via de Twindis website kunnen resellers eenvoudig de Packard Bell parts bestellen. Dat kan zelfs tot negen uur 's avonds. Dan nog hebben zij de volgende dag de producten in huis. In de computerbranche is met elke bestelling de hoogste spoed gemaand en vandaar dat onze snelle service niet alleen comfortabel, maar ook hoogst noodzakelijk is."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3195523). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.