Managed hosting door True

Nieuwe ceo voor Siemens Enterprise

 

Siemens Enterprise Communications, de joint venture van Gores en Siemens, heeft een nieuwe ceo. Interim-ceo Mark Stone wordt vervangen door Hamid Akhavan.

De Amerikaan met Iraanse roots Hamid Akhavan (47) is afkomstig van Deutsche Telekom, waar hij sinds juli chief operating officer (coo) was en ook ceo van T-Mobile International. Voordien was hij onder meer cto en cio bij Teligent. Daarvoor werkte hij in verscheidene posities bij andere technologiebedrijven. Ahkavan studeerde aan het California Institute of Technology (Caltech) en haalde een master aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Mark Stone, die interim-ceo was bij Siemens Enterprise, blijft deel uitmaken van het management en chairman van de supervisory board. Hij vertelde onlangs aan Data News dat Siemens Enterpise via overnames snel wil groeien om het marktaandeel te vergroten, om technologie binnen te halen of om geografisch uit te breiden. Maar om daarin te slagen, is meer cash nodig, zei hij. "Een beursgang is een mogelijkheid."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3188896). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.