Managed hosting door True

Consolidate IT heeft HIER logo voor Arista switch

 

Distributeur Consolidate IT heeft het Hier logo in ontvangst mogen nemen voor de Arista 7124S Switch.

Consolidate IT heeft het Hier logo in ontvangst mogen nemen voor de Arista 7124S Switch. Deze switch heeft een power consumptie van 0,1W per poort wat een significante reductie is tegenover andere switches, aldus de distributeur.  Het datacenter is een forse stroomverbruiker, middels een aantal duurzame produkten promoot Consolidate-IT energie besparende produkten, zoals de Arista S switch. Deze switch is volgens de distributeur niet alleen energie zuinig, deze switch biedt bovendien een zeer lage latency.

Samen met Intel heeft Consolidate-IT een green calculator ontwikkeld, deze toont de besparingen qua kosten en CO2 Voor meer informatie klik op: http://www.consolidate-it.eu/producten.php?S=GreenCalculator&pagina=producten.html&S_ID=164 Daar staat ook een whitepaper over green networking, dat men kan downloaden.

HIER

Hier is een initiatief van meer dan 40 maatschappelijke organisaties in Nederland. Van Wereld Natuur Fonds tot Unicef, Rode Kruis tot Greenpeace. Omdat al die organisaties de ernstige gevolgen van klimaatverandering nu al in hun werk zien. Zij maken zich grote zorgen en nemen actie. Door zelf wereldwijd en in Nederland projecten rond klimaatverandering te realiseren, en door Nederland op te roepen tot ander gedrag. Gezamenlijk voeren de goede doelen de HIER campagne met steun van de Nationale Postcode Loterij

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3139240). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.