Managed hosting door True

FalconStor op de Storage Expo 2009

 

FalconStor Software, aanbieder van Totally Open dataprotectie-oplossingen, zal aanwezig zijn tijdens de Storage Expo 2009 op woensdag 4 en donderdag 5 november aanstaande in Utrecht.

FalconStor is aanwezig met een eigen stand waar de woordvoerders geïnteresseerden graag meer vertellen over de hardware- en softwaretoepassingen van FalconStor. Hieronder vallen onder andere FalconStor Continuous Data Protector (CDP), FalconStor Network Storage Server (NSS), FalconStor Virtual Tape Library (VTL) met deduplication en FalconStor File-interface Deduplication System (FDS).

FalconStor presenteert tijdens de Storage Expo ook zijn door IDC gesponsorde white paper "Verminder de kosten en creëer een veiligere IT omgeving met een holistische benadering van Data Beveiliging". Ook het laatste nieuws -FalconStor's oplossingen voor Oracle VM en de samenwerking met Avnet- zullen niet onbesproken blijven.

De stand van FalconStor is te vinden in hal 1, standnummer B61.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3137491). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.