Managed hosting door True

Copaco en HP organiseren HP TSG event voor MKB

 

Op 3 november 2009 organiseren Copaco Nederland en HP een Technology Solutions (TSG) event in duidelijke taal. HP ProLiant Servers, HP ProCurve Networking, HP Simply StorageWorks en LeftHand komen tijdens het event aan bod. De dag staat in het teken van: de kracht van eenvoud. Alle sessies zijn goed te volgen voor elke beginnende HP reseller of de reseller die meer met HP wilt gaan doen.

Jeroen Stabel teamleider HP: "Uit onderzoek is gebleken dat er vanuit het MKB behoefte is aan informatie over de HP TSG productlijnen. Om de verschillende HP seminars te bezoeken, bent u zo een paar dagen kwijt. Daarom bieden wij u op één dag alle informatie over alle TSG productlijnen."

Na de sessies is er tijd om een één op één gesprek aan te gaan met Copaco Nederland of HP medewerkers. "Hiernaast geven wij resellers ook de mogelijkheid om hun relaties mee te nemen. Hiermee sla je twee vliegen in een klap. Het laat het vertrouwen tussen de reseller en leverancier zien en zijn relatie wordt direct door HP geïnformeerd." aldus Jeroen Stabel. Resellers kunnen zichzelf, collega's en hun relaties gratis inschrijven via www.copaco.nl/hpevent.

De reseller beleeft de sessies in een hele bijzondere omgeving; het Omniversum in Den Haag. Het grootbeeldfilmtheater van Nederland met spectaculaire IMAX-films. Door de unieke projectietechniek en het geavanceerde geluidssysteem beleeft u de presentaties op overweldigende wijze. Onder elke deelnemer worden ook nog eens mooie prijzen verloot, als dank voor zijn deelname en tijd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3136465). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.