Managed hosting door True

Alpha houdt tweede Data Storage Super Deals

 

In het voorjaar van 2009 lanceerde Alpha International de eerste editie van de Data Storage Super Deals-actieweken. Na het succes van deze actieweken komt Alpha International dit najaar met een tweede editie. Van week 45 tot en met week 50 brengt zij zes weken lang wederom het brede data storage assortiment uitgebreid onder de aandacht. Gedurende deze actieperiode spelen de Data Storage Super Deals actieweken dan ook een prominente rol op de homepage van Alpha International.

Tijdens de Data Storage Super Deals actieweken staat er elke week één productgroep uit het data storage assortiment centraal: achtereenvolgens SD-cards, LTO tapes, DVD's, USB-sticks, CD's en DLT/DAT tapes. Elke actieweek biedt Alpha International drie tot zes producten uit de betreffende productgroep aan tegen een zeer scherpe actieprijs. Iedere maandagochtend worden de actieprijzen van de nieuwe actieweek gepubliceerd op de website www.alpha-international.eu, waarna de klant een week lang de betreffende data storage producten tegen het speciale actietarief in kan kopen.

"Alpha International stond al bekend om haar brede assortiment aan klassieke elektronische office supplies, maar mede dankzij de eerste succesvolle editie van de Data Storage Super Deals-actieweken zijn wij ook op de kaart gezet als distributeur van data storage producten. Wij verwachten dat wij het succes van de eerste Data Storage Super Deals-actieweken nog eens zullen overtreffen met deze tweede editie die opnieuw gevuld is met topproducten van A-merken uit onze data storage range.", aldus Manager Marketing & Communicatie Annemiek van den Eertwegh.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3135074). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.