Managed hosting door True

Data Robotics is klaar voor VMware

 

Storage leverancier Data Robotics maakt bekend dat het gecertificeerd is voor compatibiliteit met VMware, het servervirtualisatieplatform. De DroboPro is voor resellers en VMware-partners verkrijgbaar bij Signo Distribution in Nederland.

Hiermee wordt het bedrijf nu lid van het programma voor VMware Technology Alliance Partners (TAP), op het niveau van "Select". Het feit dat VMware virtual machines (VMs) op de DroboPro opslagapparatuur van Data Robotics kan draaien, betekent dat DroboPro makkelijk te integreren valt in de rest van de VMware-omgeving. Mike Collins, channel manager van Data Robotics EMEA zegt dat VMware partners zijn Dobro en DobroPro storage omgevingen goed kunnen mee verkopen voor het opslaan van virtuele data. 

De DroboPro is het eerste professionele opslagsysteem voor het MKB dat ‘self-managing' kan worden genoemd. De DroboPro heeft een ingebouwd ‘self monitoring' systeem dat ervoor zorgt dat de machine zichzelf herstelt bij schijfuitbreiding of -vervanging. De DroboPro is gebaseerd op het BeyondRAID virtual storage platform en biedt een continuïteit die tot nu toe alleen bij grootzakelijke netwerken bestond, inclusief bescherming tegen meerdere defecte schijven tegelijkertijd en de mogelijkheid wijzigingen in schijven aan te brengen zonder down-time met thin provisioning. De DroboPro geeft de gebruiker de mogelijkheid om schijven te vergroten of te vervangen, maar ook te wisselen tussen enkeldisks of dubbeldisks redundancy met slechts één knop.

De DroboPro is verkrijgbaar bij Signo Distribution in Nederland. Meer informatie: http://www.signodistri.eu.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3111146). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.