Managed hosting door True

Samenwerking Bergler IT Support en Inframotion

 

Recentelijk is Bergler IT Support, onderdeel van Bergler ICT, een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Inframotion voor het aanbieden van onder andere online storage, uitwijk, applicatiehosting, tijdelijke capaciteitsuitbreiding en remote access in abonnementsvorm.

Bergler ICT is een ICT-dienstverlener met meer dan 175 medewerkers verspreid over vier vestigingen. Sinds de oprichting in 1980 is softwareontwikkeling één van de kernactiviteiten. Naast detachering van gekwalificeerde en gecertificeerde ICT professionals richt Bergler ICT middels haar zusterbedrijf Bergler IT Support op advies, implementatie, onderhoud en beheer van ICT-infrastructuren. De samenwerking met Inframotion is daarmee een logische en tegelijk strategische keuze.

Inframotion is een bedrijf, dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het realiseren en beschikbaar stellen van IT-infrastructuurcapaciteit vanuit gecertificeerde datacenters. Het bedrijf focust op efficiëntie, beschikbaarheid, veiligheid en flexibiliteit van haar diensten. Door gebruik te maken van virtualisatie technologieën is Inframotion in staat om effectieve en vernieuwende oplossingen te realiseren. Inframotion biedt haar diensten onder andere aan in de vorm van Smart Sourcing. Hierbij is het uitgangspunt "uitbesteden wat kan en zelf doen wat moet".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3083762). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.