Managed hosting door True

Lezers positief over Fujitsu Technology Solutions

 

CRN-lezers zijn positief over Fujitsu Technology Solutions. Dit naar aanleiding van de webvraag: Gaat u meer zaken doen met Fujitsu Technology Solutions?

CRN-lezers zijn positief over Fujitsu Technology Solutions. Dit naar aanleiding van de webvraag: Gaat u meer zaken doen met Fujitsu Technology Solutions? Er kwamen veel anonieme reacties binnnen en enkele met naam. Vrijwel allemaal positief. Een greep uit de reacties: "Sinds de merger met Fujitsu Services en Fujitsu TS wordt dit een belangrijke speler in de markt." of: "Dat doe ik al omdat ik goed contact heb met de grootste Fujitsu distributeur van NL."

Wim Lenselink van kwaliteitsadvies.com meldt: "Betrouwbare leverancier met prima producten." Jeanot Knols van The Canvass Company gaf de meeste uitgebreide reactie: "Resellers zijn voor een onschatbare waarde voor een fabrikant. Als dit goed ondersteunt wordt door een dedicated partnerprogramma waarbij alleen het indirecte kanaal wordt gehandhaafd is dat een goede zaak. De toegevoegde waarde van de reseller met daarbij de oplossingen van Fujitsu versterken zich dan alleen maar."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3073576). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.