Managed hosting door True

Avnet: Klanten stellen aankoop Sun servers uit

 

De directeur van distributeur Avnet zegt dat klanten de aankoop van nieuwe Sun servers uitstellen. Dat komt door de onzekerheid over de toekomst rond Sun´s hardware portfolio nu het in handen komt van Oracle.

De directeur van distributeur Avnet zegt dat klanten, zoals it-managers, de aankoop van nieuwe Sun servers uitstellen. Dat komt door de onzekerheid over de toekomst rond Sun´s hardware portfolio nu het in handen komt van Oracle. Dit meldt de Amerikaanse CRN. Avnet´s ceo Roy Vallee zei dit op de 2009 Citi Technology Conference in New York, waar veel investeerders op af komen. Volgens Vallee is het onderzoek van de Europese Commissie naar de overname van Sun door Oracle ook niet best voor de verkoop van Sun servers.

Oracle zegt in advertorials, die te lezen zijn in Amerikaanse zakenkranten, achter Sun's hardware producten te staan. Oracle wil zelfs meer investeren in Sun´s Sparc-gebaseerde servers en het Unix-gebaseerde Solaris besturingssysteem. Oracle´s ceo Larry Ellison zegt in een advertorial:"We're in it to win it. IBM, we're looking forward to competing with you in the hardware business."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3060772). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.